subota, 13. jula 2024.

Ministar policije posetio Ub

Objavljeno: 20. marta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB- Ministar policije Nebojša Stefanović danas je posetio Ub, gde je obišao pripadnike ubske policije, a potom je razgovarao sa opštinskim rukovodstvom. Na sastanku u zgradi ubske opštine ministra Stefanovića je primio predsednik Uba Darko Glišić. Ministar Stefanović je sa opštinskim rukovodstvom razgovarao o planovima i projektima te varošice, a nakon toga je razgovarao sa velikim brojem građana, koji su se okupili u zgradi opštine. Građani su prvom čoveku srpske policije uglavnom postavljali pitanja koja se tiču bezbednosti u saobraćaju.

„Drago mi je da na teritoriji Policijske uprave Valjevo nema većih problema i izvršenja težih krivičnih dela i drago mi je da vidim da policajci razumeju da je potrebno da ulože dodatni napor kako bi građani osetili njihovu posvećenost, ali, takođe, želim i da gradjani shvate koliko je težak posao koji policajci svakodnevno obavljaju“, rekao je Stefanović.

Nakon Uba, ministar policije Nebojša Stefanović je posetio Lajkovac i Mionicu, gde je obišao pripadnike policije u tim mestima i razgovarao sa čelnicima te dve opštine.

Jedan komentar na “Ministar policije posetio Ub

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *