petak, 14. juna 2024.

Mionica na sajmu turizma u Beogradu i Sofiji

Objavljeno: 26. februara 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Na 42. međunarodnom sajmu turizma u Beogradu Mionica je predstavila svoju bogatu turističku ponudu. Štand pun boja i ponude posetio je veliki broj ljudi. Sajam je bio sjajna prilika za promovisanje Mionice, njenih turističkih lokaliteta, novih turističkih proizvoda koji su predstavljeni kroz novi promotivni materijal u vidu turističke karte, kataloga „Dobro došli u Mionicu“, brošura „Etno vodič“, „Sasvim neobična Mionica“ i „Priče iz muzeja“.

Kroz brojne razgovore sa posetiocima štanda i samog sajma, uočeno je da je veliko interesovanje postilaca za domaća turistička mesta, a sjajna vest je da su smeštajni kapaciteti opštine Mionica gotovo 80 odsto popunjeni do sredine avgusta meseca, neki i do kraja godine.

Pored sajma u Beogradu, Mionica se predstavila i na Međunarodnom sajmu u Sofiji. Zajedno sa Turističkom organizacijom Srbije, Mionica i čak 30 lokalnih turističkih organizacija, predstavili su turističku ponudu Srbije u najboljem svetlu.

Sa ukusima, tradicijom i dobrom pričom o potencijalima mioničkog kraja zainteresovali su posetioce sajma turizma u Bugarskoj. S obzirom na to da je sajam bio u znaku banjskog turizma, Mionica se predstavila sa termomineralnim izvorima i promovisala Banju Vrujce i Sportski centar „Mionica“, ali nisu zanemareni ni drugi turistički potencijali tog kraja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *