četvrtak, 25. jula 2024.

Mionica oblepljena Vučićevim plakatima

Objavljeno: 3. decembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Umesto novogodišnje euforije, žitelje Mionice očekuje izborna euforija. Za 28. decembar u toj varošici su zakazani vanredni lokalni izbori. Očekuje se da će Mionicu do kraja decembra posetiti čelni ljudi partija koje učestvuju na predstojećim vanrednim izborima u trci za odbornička mesta. Iako do sada nije imala nijednog odbornika u mioničkom parlamentu, SNS na ove izborima, praktično, ide sa pozicije vlasti, jer je za predsednika Privremenog organa postavljen Boban Janković, prvi čovek mioničkih naprednjaka. Privremeni organ je već na ključne pozicije postavio svoje ljudi, uključujući i javna preduzeća.

SNS je već uveliko započela izbornu kampanju, a ide se od vrata do vrata i traži se mišljenje građana o kandidatu za predsednika mioničke opštine. Naprednjaci su aktivnosti proširili i na mionička sela, gde idu od kuće do kuće, da bi ubedili građane da glasaju za SNS. Uz to im dele upaljače i hemijske olovke. Tu opštinu su već u nekoliko navrata posetili visoki funkcioneri SNS Darko Glišić i Milorad Grčić. Ipak, najvažniji gost za mioničke naprednjake do sada je bio Andrej Vučić, brat premijera Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića. Pred njegov dolazak, na sve prilaze Mionici, kao i u centru varošice, su postavljeni plakati na kojima je  lider SNS Aleksandar Vučić.

SNS, koja na lokalne izbore izlazi zajedno sa NS, DSS, SPO i partijom Rasima Ljajića, jedina je predala izbornu listu. Ostale partije za to imaju rok do 12. decembra. Zanimljivo je to da SPS, partija koja je do sada učestvovala u mioničkoj vlasti i imala imesto čelnog čoveka te opštine, još uvek nije predala izbornu listu.

Jedan komentar na “Mionica oblepljena Vučićevim plakatima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *