utorak, 25. juna 2024.

Mionica predstavlja turističke potencijale na Sajmu turizma u Beogradu

Objavljeno: 22. februara 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Opština Mionica, po peti put za redom, na međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu, koji se ove godine održava pod sloganom “Leto je bliže nego što mislite”, predstavlja svoje turističke potencijale. Na štandu opštine Mionica koji se nalazi na atraktivnoj i frekventnoj lokaciji u hali 4 Beogradskog sajma predstavljena je turistička aplikacija „Visit Mionica“ za pametne telefone baziranu na iOS i Android platformama.

„Kako bi smo na što bolji način približili potencijalnim posetiocima prirodne lepote, kulturnu bašinu i smeštajnu i gastronomsku ponudu naše opštine, ove godine smo lansirali turističku aplikaciju koja obezbeđuje novi, savremeni i inovativni vizuelni prikaz svih najznačajnijih lokacija koje turisti mogu posetiti u našoj opštini. Aplikacija ’Visit Mionica’ ima funkciju da poveća kvalitet usluga na destinaciju pružajući bez i slikovit prikaz svih svih informacija vezanih za  turističke atrakcije, prirodno i kulturno nasleđe, smeštajnu i gastronomsku ponudu, predstojeće događaje i manifestacije, kao i sve ono što turistima može biti zanimljivo i neophodno prilikom posete opštini Mionica“, rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Predsednik Boban Janković na štandu opštine Mionica

Posetiocima štanda opštine Mionica imaju priliku da se informišu o ponudi smeštajnih kapaciteta, cenama, popustima i promotivnim paketima, kao i mogućnostima korišćenja vaučera za boravak u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima.

Ovaj Sajam turizma je najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi i svakog februara uspešno promoviše najnovije trendove i koncepte u međunarodnoj turističkoj industriji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *