petak, 14. juna 2024.

Revijalna trka za valjevsko porodilište

Objavljeno: 22. februara 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

DIVČIBARE- Na ski stazi „Crni vrh“ na Divčibarama danas će biti održana revijalna trka humanitarnog karaktera u vožnji paralelnog slaloma. Sav novac od startnine, koja je od 3.000 do 10.000 dinara, biće uplaćen udruženju „Rodi se na lepom mestu“ za obnovu i modernizaciju odeljenja ginekologije i porodilišta valjevske bolnice. Revijalnu trku će u 11 časova otvoriti dr Nenad Dimitrijević, načelnik službe za ginekologiju i akušerstvo bolnice u Valjevu i predsednik udruženja, koje je osnovano da mi se porodilje i trudnice imale što bolje uslove. Trku organizuju Divčibare Ski Resort i Skijaški savez Srbije.

Najbržim takmičarima u muškoj i ženskoj konkurenciji sleduju diplome, medalje za prva tri mesta i pehar za osvojeno prvo mesto na trci. Vila Bob Petošević poklanja vaučer za smeštaj na Divčibarama za pobednike – vikend za prvo mesto, noćenje za drugo mesto i dnevni boravak za treće mesto. Hotel Pepa obezbeđuje smeštaj za organizatore trke, a Divčibare ski Resort poklanja ski karte za osvojena prva tri mesta na trci.

U vreme održavanja trke biće organizovane i dečije trke na ski poligonu gde mogu da učestvuju sva deca skijaši, od 6 do 12 godina, bez potrebe plaćanja startnine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *