subota, 20. jula 2024.

Zakazana prodaja Radio Valjeva

Objavljeno: 22. februara 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju IP Radio Valjevo u stečaju iz Beograda. Oglas o prodaji je objavljen na njihovom sajtu, a kako je navedeno, prodaja će biti obavljena metodom neposredne pogodbe uz javno prikupljanje ponuda. Procenjena vrednost preduzeća je 795.582 dinara.

U tekstu oglasa je navedeno da najznačajniju imovinu stečajnog dužnika čine dozvola za pružanje medijske usluge koja važi do 1. decembra 2024. godine, kao i pojedinačna dozvola za korišćenje radio frekfencije, izdata od strane Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge, sa periodom važenja od 24.09.2018. godine do 01.12.2024. godine.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 21. mart ove godine, kada će biti i otvaranje ponuda, a stečajni postupak Radio Valjeva, čije je sedište u Beogradu, je pokrenulo je Ministarstvo privrede zbog prezaduženosti i trajne nesposobnosti plaćanja obaveza.

U oktobru 2015. godine Radio Valjevo je kupila Doris Aćimović iz Beograda za 17.400 evra, a privatizacija je raskinuta u julu 2017. godine zbog nepoštovanja ugovornih obaveza. Nakon raskida privatizacije kapital Radio Valjeva je vraćen akcijskom fondu, odnosno državi.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *