utorak, 21. maja 2024.

Mioničkoj školi donirano 10 računara

Objavljeno: 14. decembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Osnovna škola „Milan Rakić“ bogatija je za 10 novih računara zahvaljujući donaciji kompanije „CETIN“ iz Beograda. Prošle godine, ovoj školi pet računara donirala je Uprava za trezor.

Predsednik opštine Mionica naglasio je da je svaki korak ulaganja u obrazovanje jako važan.

„Danas škola u Mionici izgleda nestvarno, mogu slobodno reći. Uspeli smo da je renoviramo i moderno opremimo, a ovo je još jedan korak. Zahvaljujem se kompaniji ’CETIN’ na donaciji koja će značiti učenicima i nastavnicima. Uz podršku Vlade, investirali smo preko 370 miliona dinara u rekonstrukciju školskih objekata. Sa ulaganjima u obrazovanje nastavljamo i dalje“, izjavio je Janković.

Foto: Opština Mionica

Deci u Mionici, preko Centra za razvoj i obrazovanje, dostupni su besplatni časovi jezika, informatike, folklora, glume i dr. Već pet godina unazad mionički osnovci imaju besplatan ulaze na bazene, a već dve godine i besplatnu pripremnu nastavu pod pokroviteljstvom opštine.

Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskom halom, terenima, deci iz opštine Mionica se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *