ponedeljak, 22. jula 2024.

Na parking mestu “parkirane” klupe

Objavljeno: 19. maja 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na uredno obeležnom parking mestu u ulici Vuka Karadžića osvanule su parkirane klupe! Četiri klupe “parkirane” su ispred pekare “Dragojević”, na obeleženom parkingu u crvenoj zoni, a služe za potrebe te pekare. Kako saznajemo, pekara “Dragojević” je dobila odobrenje Odeljenja za urbanizam o zauzimanju javne površine, odnosno parking mesta u crvenoj zoni. Ova odluka čudi tim pre jer se već godinama priča o tome da nema dovoljno mesta za parkiranje u samom centru grada, ali i ostavlja prostor drugim privrednicima da traže zakup nekog parking mesta, pa bi javna parkirališta mogla da se lako pretvore u letnje bašte. U “Vidraku” kažu da trenutno u crvenoj zoni imaju samo 99 parking mesta.

5 komentara na “Na parking mestu “parkirane” klupe

 1. Član gradskog veća Milence pekar, može mu se pa radi šta mu volja. Svi su BAHATI u Vlasti u Valjevu.

  0

  0
 2. Ne vidim nista lose sto su ljudi postavili stolove i klupe,da musterije mogu da odmore i lepo doruckuju! Za ovu uslugu,sigurno placaju zakup parking mesta i to je savim u redu!!!

  0

  0
 3. Gabaritni Presne snage pezi pekaru jer mu treba njegova ručica da je diže. Mali Neuki nema šta da se pita, ima samo da dotrči go Gradskog trga kod Mozga operacije i primi instrukcije. Kakav parking, kakvi bakrači, Ova trgovina za SPS mnogo je važnija od sume dobijene od parking mesta.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *