četvrtak, 30. novembra 2023.

Na Sajmu zapošljavanja ponuđeno 250 radnih mesta

Objavljeno: 15. septembra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na jesenjem Sajmu zapošljavanja koji je održan u Valjevu nezaposlenima, ali i onima koji žele da promene posao, ponuđeno je 250 radnih mesta.

Foto: Grad Valjevo
Foto: Grad Valjevo

Direktor NSZ Valjevo Milan Đenadić je rekao da su na ovom sajmu u ponudi bili poslovi najrazličitijih profila.

Kako je objavljeno na sajtu grada Valjeva, gradonačelnik Lazar Gojković je pozdravio sugrađane i poslodavce i rekao da je ovo pravo mesto da se sretnu svi oni koji traže posao i oni kojima su potrebni radnici.

„Ponosan sam na činjenicu da su u Valjevu samo ove godine otvorene tri nove fabrike, uz dosta ostalih poslodavaca koji svakoga dana rastu i napreduju, pa samim tim raste i ponuda dobrih poslova. Sve je to zahvaljujući politici Vlade Republike Srbije i predsednika Srbije, jer je privredna aktivnost pravi pokazatelj stanja u društvu. Želim vam da na današnjem sajmu otpočne uspešan period u vašem poslovnom i privatnom životu, da nađete posao po svojoj želji i meri. Ponosan sam i na činjenicu da su danas sa nama i Predškolska ustanova „Milica Nožica“, prvi put na ovakvom sajmu. Izuzetno nam je značajno i bitno da se što više ljudi javi, jer u narednom periodu imamo potrebu za preko 100 radnih mesta u nova tri vrtića, koja će se uskoro otvoriti“, rekao je Gojković.

Foto: Grad Valjevo

U Valjevu je trenutno bez posla 3.350 osoba.

Na jesenjem Sajmu zapošljavanja u Valjevu, kompanije „Hajsens“, „Krušik“, „Urban tehniks“, „Publik“, „Dunav osiguranje“, kao i JKP „Vidrak“, Predškoslka ustanova „Milica Nožica“, ali i Akademija Zapadne Srbije, Univerzitet „Singidunum“ su ponudili radna mesta različitih profila i obrazovanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *