utorak, 25. juna 2024.

Ovog vikenda Povlen reli

Objavljeno: 15. septembra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Tradicionalna turistička manifestacija koja godinama okuplja zaljubljenike u prirodu i adrenalinsku vožnju – Povlen reli, održaće se 16. i 17.  septembra. Start je zakazan za subotu od 9 časova na keju Kolubare, ispred “Istraživača".

Foto: Vladimir Bajić
Foto: Vladimir Bajić

Trasa ovogodišnjeg relija vodi nas obroncima valjevskih planina sve do obale reke Drine gde je cilj prvog dana. Cilj drugog dana je u Valjevu, gde če biti uručeni pehari i medalje za najbolje, saopštili su organizatori.

Ovo je već treća godina za redom kako Povlen reli ima novi koncept, gde se, osim iskusnih vozača i dobro opremljenih 4×4 džipova, pozivaju i vlasnici SUV vozila da sa svojim porodicama dožive avanturu na obroncima najlepših valjevskih planina.

Foto: Vladimir Bajić

Trase su organizovane u dve kategorije, „4×4/Avantura“ i „SUV/Turizam“, sa usputnim odmorištima na kojima će učesnike sačekati dodatni sadržaji. Dodatni sadržaji na zaustavnim punktovima organizovani su tako da u njima uživaju svi učesnici, od najmlađih do najstarijih i najiskusnijih.

Za učesnike koji vole izazove, prvi dan relija biće organizovan Poligon – specijalan brzinski ispit, na kojem pored brzine su potrebne i specijalne veštine vožnje u terenskim uslovima.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *