utorak, 28. maja 2024.

Nabavljen novi kamion za odvoženje smeća

Objavljeno: 28. jula 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Predsednik opštine Mionica Boban Janković uručio je ključeve kamiona za odvoženje smeća Javnom komunalnom preduzeću „Vodovod Mionica“. Kamion vredan skoro šest miliona dinara može da sakupi 22 kubika otpada čime će se poboljšati kvalitet usluge odvoženja smeća.

„Već smo postavili dodatne kontejnere, sada smo nabavili i novi kamion. Radimo sve kako bi naša opština bila uređenija i čistija. Unapredili smo i vozni park komunalnog preduzeća. Svaka oblast nam je podjednako važna, istovremeno radimo i vodovod i kanalizaciju“, rekao je Janković i dodao da će u narednom periodu biti još ulaganja u unapređenje komunalne delatnosti.

 

Zahvaljujući podršci Ministarstva za zaštitu životne sredine, JKP „Vodovod Mionica“  postavilo je dodatnih 9 kontejnera i 14 kanti za odlaganje smeća.

U Mionici i Banji Vrujci u toku su radovi na izgradnji 20 kilometra kanalizacione mreže, a uskoro počinje i izgradnja dva prečistača otpadanih voda. Za realizaciju ovog projekta država je izdvojila čak 1,2 milijarde dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *