četvrtak, 13. juna 2024.

Načelnik pokušao bekstvo prilikom hapšenja

Objavljeno: 21. juna 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Kako saznaje portal Patak online, načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić (34), pokušao je da pobegne policiji sa lica mesta prilikom noćašnjeg hapšenja. On je uhapšen na Trgu Desanke Maksimović, kada je krenuo na privatnu proslavu u restoran „Zlatibor“. Lisice na ruke stavljene su mu dok je primao novac od R.Đ., odgovornog lica SZTR “Fiskal“, koji mu je davao mito kao nadoknadu za sproveden postupak fiktivne javne nabavke. Kod obojice je pronađena veća svota novca.

Nezvanično saznajemo da je Vujić Subotić primio mito od nekoliko stotina hiljada dinara, dok se sumnja da je preostala suma novca, koja je pronađena kod R.Đ.,  bila namenjena drugoj osobi. Primopredaja novca je obavljena u vozilu u kome je bio R.Đ. Nakon što je uzeo mito, Vujić Subotić je krenuo ka restoranu „Zlatibor“, međutim, kada je video pripadnike policije da idu ka njemu, pokušao da pobegne sa lica mesta i to u prolaz pored nekadašnje zgrade Radio Valjeva, gde su mu i stavljene lisice na ruke.

Kako je saopštila policija, u noćašnjoj akciji je uhapšeno osam osoba, među njima troje zaposlenih u Gradskoj upravi. Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela primanje mita, davanje mita, zloupotreba službenog položaja, zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom i falsifikovanje službene isprave.

4 komentara na “Načelnik pokušao bekstvo prilikom hapšenja

 1. Ko je druga osoba kojoj je namenjen drugi deo novca? Hocete li da pogadjamo ili je ocigledno?
  Zasto mu nije dat njegov deo, da nije negde otputovao u zemlji ili u inostranstvu? Kad dodje, hoce li ga neko cekati na aerodromu ili gde treba?

  23

  3
 2. Ma nisu oni bili brži od njega, nego ne znam šta mu bi .. Verovatno je slabo vežbao u poslednje vreme

  20

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *