četvrtak, 13. juna 2024.

Nagrađeni najbolji đaci

Objavljeno: 23. septembra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Najbolji osnovci i srednjoškolci u prethodnoj školskoj godini dobili su zaslužene nagrade, na koje su čekali od 20. marta, kada je na Dan grada, zbog korona virusa, odloženo uručenje tradicionalnih nagrada najboljim đacima.

Nagrađena su 22 učenika, od čega 16 osnovaca, koji su uz diplomu dobili po 10.000 dinara i šest srednjoškolaca, koji su dobili po 20.000 dinara.

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je rekao da su oni najbolje što ovaj grad ima u ovom trenutku.

“Vaši rezultati u dosadašnjem školovanju i vaš potencijal izdvojili su vas iz mase vaših vršnjaka. Nagrada koju vam uručujemo u ime grada Valjeva samo je podsticaj da nastavite da još više učite i radite. Sigurno ćete nekad pomisliti da se znanje i učenje ne vrednuje dovoljno, ali verujte mi da u svakoj situaciji, u svakom vremenu prave vrednosti uvek pronađu svoj put i svoje zasluženo mesto. Grad Valjevo je jedan od gradova koji izdvajaju dosta novca, najviše novca za stipendiranje najboljih učenika i studenata, ove godine oko 28 miliona“, rekao je gradonačelnik Valjeva.

Nagrade najboljim đacima su uručili gradonačelnik Lazar Gojković, predsednica Skupštine Snežana Rakić i načelnica Školske uprave Zorica Jocić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *