nedelja, 23. juna 2024.

Najveći problem nezaposlenost, a građani najviše veruju policiji

Objavljeno: 25. februara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Valjevu je najveći problem nezaposlenost, a od svih instutucija građani Valjeva najviše veruju policiji,  pokazuje istraživanje CESID-a, u koje je Radio Patak imao uvid. Najveći broj gradjana Valjeva smatra da je nezaposlenost gorući problem u gradu na Kolubari. Na  drugom mestu je nizak životni standard, a čak 14 odsto građana Valjeva nezadovoljno je funkcionisanjem lokalne vlasti i stranačkim zapošljavanjem. Ovo istraživanje je pokazalo da gradjani Valjeva najviše veruju policiji, koja uživa  ubedljivo najveći ugled među svim instutucijama. Policija je od 1 do 5 dobila ocenu 3,4. Na drugom mestu je sudstvo, na trećem opštinska administracija, na četvrtom Poreska uprava, dok se na petom mestu nalazi gradonačelnik Stanko Terzić, koji je dobio ocenu 2,5. Po ovom istraživanju gradjani najmanje poverenje imaju u Gradsko veće i odbornike Skupštine grada. Istraživanje je na teritoriji Valjeva sproveo CESID u periodu od 9 do 18. februara.

3 komentara na “Najveći problem nezaposlenost, a građani najviše veruju policiji

 1. Policija je najodgovornija za korupciju, ona je trebala to da spreči i kao takva ne može da ima poverenje Gradjana Valjeva.

  19

  3
 2. Pišete gluposti bez dokaza, pokažite istraživanje. Bruka. Najkoruptivnija institucija zajedno sa tužilaštvom i sudstvom.

  Terzić je posebna priča, on ne zna ništa.

  7

  1
 3. Jedina institucija u gradu koja radi na pravi način je Valjevski MUP a jedini pojedinac koji donosi rezultat je Saša Marković.

  Deo po deo policijske stanice postaje efektivnije, potrebno je još da se reše korumpiranih saobraćajaca i biće ocena 5.00.

  1

  12

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *