nedelja, 26. maja 2024.

Napadnut odbornik DS Željko Đukić

Objavljeno: 5. oktobra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Odbornik DS u Skupštini grada Željko Đukić napadnut je sinoć u blizini brane na reci Gradac. Kako saznajemo, Đukića su sinoć oko 19.30 časova napala dvojica mlađih muškaraca. Jedan od njih ga je uhvatio rukom za vrat i zapretio mu da povede računa šta priča za skupštinskom govornicom. Nakon toga Đukić je uspeo da se otrgne i da pobegne u dvorište jedne obližnje kuće, odakle je pozvao policiju. Uviđaj su obavili pripadnici policije i tužilaštva, a Đukić u ovom napadu nije zadobio telesne povrede. U DS nam je potvrđeno da je napadnut njihov odbornik, a više detalja će biti saopšteno na sutrašnjoj konferenciji za novinare.

3 komentara na “Napadnut odbornik DS Željko Đukić

 1. Vule, Nole, Bole, Vole…hajte SNS botovi zapamtite i duža imena, bar dva sloga…tesko…Vidimo se dan posle izbora….mslm da nece biti smešno…

  0

  1
  1. A ja Valjevac verujem da bi ti komotno mogao da se potpišeš i sa Poćuta. Ovakvo krljanje DS i SNS odgovara jedino SPS jer je previše njihove muke i u Beogradu (banana) i na lokalu (nižu se manje i veće afere i mlaćenje prazne slame sa penom od besmislenih i naravno nerealizovanih obećenja). Muka ih spopala a idu izbori. Valjevac, trk u Poćutu! Ja sigurno nisam tamo.

   0

   1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *