ponedeljak, 22. jula 2024.

Nemačka kompanija traži 30 radnika

Objavljeno: 30. avgusta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Nemačka kompanija „Auto-Kabel“, koja se bavi proizvodnjom elektro provodnika za potrebe auto industrije i širom sveta zapoljava oko 8.000 radnika, traži 30 radnika za proizvodni pogona u Mionici. Ta informacija je objavljena na zvaničnom sajtu mioničke opštine.

„U narednom periodu potrebno im je 30 radnika koje bi poslali u dve grupe od po 15 ljudi na obuku u Češku, na period od 3 nedelje. Potrebni su radnici za proizvodnju, nije bitna stručna sprema, profil, starost ni pol. Potrebno je da zainteresovani kandidati lično dođu u terminu od 8:30 do 10:30 časova u „Auto-Kabel“. Potrebne informacije zainteresovai mogu da dobiju na broj telefona 064/877-2588“, stoji u objavljenom pozivu za posao u ovoj nemačkoj komaniji.

Renomirana kompanija “Auto-Kabel” osnovana je davne 1930. godine i danas zapošljava oko 8.000 radnika. Pored pogona širom Nemačke posluju i u: Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku, Češkoj, Švajcarskoj, Francuskoj, Švedskoj, Kini, Japan. “Auto-Kabel” sarađuje sa najvećim proizvođačima u auto industriji kao što su BMW, Ford, Tojota, Folksvagen, Jaguar, Reno, Pežo. U prvoj polovini ove godine “Auto-Kabel” je otvorio proizvodni pogon u Mionici.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *