subota, 20. aprila 2024.

Novi asfalt u ulici Prote Mateje

Objavljeno: 16. oktobra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Novi asfalt postavljen je u ulici Prote Mateje u centru Valjeva, koja je bila u veoma lošem stanju. Ova centralna gradska ulica je jedna od najprometnijih, jer vodi do nekoliko stambenih zgrada, ali i važnih gradskih institucija kao što su Centar za kulturu i Fondu za penziono i invalidsko osiguranje,

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, novi asfalt je postavljen u dužini od 200 metara, a asfaltirano je i oko 100 metara prilaza parkinzima. Vrednost radova je tri miliona dinara, a izvođač je Preduzeće za puteve „Valjevo“.

„Centar grada zaslužuje jednu ovako solidnu ulicu i da se poprave ovi parkinzi i sve što je potrebno. Pored ove ulice, radi se i ulicama Jovana Dučića i Donjograbovačkoj, a već je urađena je Ulica pilota Milenka Pavlovića. Mislim da ćemo gotovo sve ulice u centru grada rekonstruisati za ove dve godine, izuzimajući Vuka Karadžića, koja zahteva opsežnu i detaljnu rekonstrukciju sa planom kako ćemo to uraditi, jer je tu puno institucija“, rekao je gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović.

Foto: Grad Valjevo

Jedan komentar na “Novi asfalt u ulici Prote Mateje

  1. Mike poštovanje! Hteo bi da kažem nešto gos. Gvozdenoviću koji skida slojeve donekle dobrog ako ne i dobrog asvalta po Valjevu više puta,da pogleda malo van centra grada kao na primer u Goriću, veoma važna i velika ulica ,mnogo prometna i nema asvalta a da ne govorim o poprečnim ulicama.
    Treba da se pozabavi malo sa tom temom !

    1

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *