subota, 20. aprila 2024.

Novi parket u hali „Student“

Objavljeno: 20. decembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U valjevskoj hali „Student“ postavljen je novi parket. Vrednost radova na postavljanju parketa, nabavka koševa i sistema za podizanje koševa je 7,8 miliona dinara, saopšteno je iz Gradske uprave.

Radovi su završeni i ovih dana sportski klubovi već organizuju treninge.

„Srce svake dvorane i sportske sale je podloga! Za navijače i posmatrače to je estetska kategorija, ali svi sportisti kada ulaze u dvoranu prvo proveravaju kakva je podloga, da li je tvrda, klizava. Neuporedivo je bolje ako imate adekvatnu podlogu“, izjavio je Vladimir Mišković, član Gradskog veća zadužen za sport.

Hala „Student“, foto: Grad Valjevo

Ova sala se dosta koristi i mesečno oko 1.000 korisnika, uglavnom mlađih kategorija prođe kroz ovu halu. Kako je najavljeno, na proleće će biti postavljena tartan podlogu na otvoreni teren na „Studentu“.

Kako je saopšteno, Grad Valjevo planira da iduće godine nastavi sa unapređenjem sportske infrastrukture, ali i da se uhvati u koštac sa decenijskim problemima, koji su za mnoge ranije bili nerešivi. Nakon rekonstrukcije Doma sporta „General Svetomir Đukić“, naredne godine će se nastaviti sa uređenjem tog objekta, preostalih svlačionica, hodnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *