petak, 24. maja 2024.

Novih 64 pozitivnih po poslednjim podacima Zavoda

Objavljeno: 5. novembra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Za poslednja 24 sata, kako pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje, u Valjevu je registrovano 64 pozitivnih na infekciju korona virisom. Što se tiče ostalih opština Kolubarskog okruga, novih pozitivnih je najviše u Ljigu, njih 11, po troje ih je u Ubu i Mionici, a u Lajkovcu je još jedna osoba zaražena.

Što se tiče hospitalizacije, u valjevskoj bolnici je na lečenju je 29 pacijenata iz Valjeva, četiri iz Mionice, po dvoje iz Ljiga i Uba, te po jedno iz Lajkovca i Osečine. U kućnoj izolaciji je 451 iz Valjeva, 41 iz Mionice, 34 iz Ljiga, 24 iz Lajkovca, deset iz Uba i četiri iz Osečine.

Od početka epidemije, kako pokazuju statistički podaci, izlečeno je 1.684 iz Kolubarkog okruga, u Valjevu je preminulo 35, dok je u Kolubarskom okrugu preminulo 59 ljudi.

Jedan komentar na “Novih 64 pozitivnih po poslednjim podacima Zavoda

  1. Pa, vise ljudim umire od karcinoma, pa nista, kad su toliko brizni za kovid pacijente, sto po bolnicama ne postave Ambilife ruske preciscivace vazuha, i time omoguce pacijentima svez i cist vazduh, aspremacicama obezbede uv led rucne lampe, da sterilisu i dezinfikuju, npr.vrata, kvake ,krevete itd.

    12

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *