četvrtak, 18. jula 2024.

Obeležavanje Dečje nedelje

Objavljeno: 5. oktobra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Pod sloganom „Podeljena sreća, dva puta je veća“ od danas do 11. oktobra se obeležava Dečja nedelja. Tokom naredne nedelje će biti održane brojne aktivnosti i sadržaji zabavnog i edukativnog tipa, poput izložbi, predavanja, raznih sportskih takmičenja i tome slično posvećene našim najmlađim sugrađanima.

Svečano otvaranje „Dečje nedelje“ biće upriličeno danas u Osnovnoj školi „Zdravko Jovanović“ Poćuta. Nakon svečanog otvaranja, po već ustaljenoj tradiciji predviđeno je da se posadi drvo generacije, a biće  i pušteno 150 balona sa željama, porukama, snovima i maštanjima povodom 150 godina postojanja i rada škole.

U valjevskim predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama biće organizovano niz programa i aktivnosti kojima će svaka od njih pojedinačno obeležiti „Dečju nedelju“.

U skladu sa epidemiološkom situacijom i preporukama relevantnih stručnih službi, programi i aktivnosti ovogodišnje „Dečje nedelje“ u Valjevu biće organizovani bez publike, a neki od njih biće prezentovani onlajn, saopšteno je iz Gradske uprave.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *