ponedeljak, 24. juna 2024.

Od sutra skuplji parking

Objavljeno: 31. januara 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Posle tri godine parking usluge će u Valjevu od sutra biti skuplje. Parkiranje u plavoj zoni koštaće 25 dinara, a crvenoj 40, dok će dnevna karta biti 112 dinara. Mesečna karta za parkiranje u plavoj zoni koštaće 1.340 dinara. Ukoliko ne platite parking, ubuduće, umesto 1.000, „kazna“ će koštati 1.100 dinara.

U JKP „Vidrak“ kažu da cene nisu menjali pune tri godine i da je zbog toga traženo povećanje za parkiranje u plavoj i crvenoj zoni. Inače, cena parkinga u Valjevu je među najjeftinijima u Srbiji.

U Valjevu u crvenoj i plavoj zoni ima 1.920 parking mesta.

3 komentara na “Od sutra skuplji parking

  1. Ja želim da koristim uslugu prakiranja i u januaru, i želim da platim za tu uslugu. Ali, korišćenje ove usluge mi nije omogućeno jer nema ko da očisti mesta za pakriranje!

    13

    0
  2. Sta ste ocekivali od Gvozdenovica , treba love i love za kucne potrebe?Koliko kosta vozikanje po nekim destinacijam ,pa malo ajde dosadno u Valjevu idemo do Nisa na tenis ?Ko to placa Pa molo Divcibare ?Pa malo po malo…Sta Vidrak radi , jesu li trotori i parkinzi bili pod snegom .Jesu .Zasto nisu to ocistili a hoce da naplacuju parkiranje i to jos da povecaju cenu a ti gulio placag globu i reketiranje nekih glupandera koji donose odluke na stetu nas gradjana .Kazite lepo koliko vam treba novca da skupimo i da vas vise ne vidimo jer bolje sami idite ……Sada ces neko da kaze pa nije se naplacivalo da ali sta sada kada se naplacuje trotoari kod Poste i preko puta visoki odose spone , gume ii ko to placa pa mi .Gospodo iz Jkp Vidraka i ovaj vajni Gradonacelnik nemoj da se ceskate po glavi iiii// tada je kasno.U kom gradu imaju tako visoki trotoari-ivicnjaci ?Nigde ja nisam video ! Koliki vi tyrosak imate oko parkinga nula dinara sem sto nas reketirate , ako je tako obezbedite noirmalan prilaz parkinzima .Sram vas bilo , ali idu dani!!

    8

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *