sreda, 24. aprila 2024.

Odbornici zasedaju u petak

Objavljeno: 27. februara 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U petak, 1. marta, biće održana sednica Skupštine grada. Na toj sednici biće poznato ko su ovogodišnji dobitnici godišnje nagrade Grada Valjeva, koja se dodeljuje 20. marta. Odbornici lokalnog parlamenta će se izjasniti i o programima rada za ovu godinu preduzeća „Vodovod“, „Vidrak“, „Kolubara“, „Toplana“, „Agrorazvoj-valjevske doline“ i „Polet“.

Odbornici će se izjasniti i o programima rada Predškolske ustanove „Milica Nožica“, Centra za socijalni rad, valjevskog Doma zdravlja, Apotekarske ustanove „Valjevo“, Narodnog muzeja, Gradske biblioteke, Zavoda za zaštitu spomenika kulture, Moderne galerije, Centra za kulturu, Umetičkog studija „Radovan Trnavac Mića“, Abraševića, Istorijskog arhiva, Ustanove za fizičku kulturu „Valis“, Turističe organizacije „Valjevo“ i preduzeća „Eko Tamnava“.

Na dnevnom redu će biti 46 tačaka, a poslednja je „kadrovska pitanja“. Tri odbornika opozicione Demokratske stranke bojkotovaće rad lokalnog parlamenta od naredne sednice. Oni su najavili da više neće učesttvovati u radu gradskog parlamenta, već će ispred Skupštine grada, tokom zasedanja, održavati konferencije za novinare i davati svoje mišenjenje o tačkama o kojima se bude u tom trenutku raspravljalo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *