sreda, 19. juna 2024.

Osnovci pomažu Centru za vantelesnu oplodnju

Objavljeno: 23. decembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Đaci seoske škole u Brankovini, tradicionalno, praviće novogodišnje čestitke i ukrase, a sav novac od prodaje biće uplaćen na račun Centra za vantelnu oplodnju u Valjevu, koji je ovih dana proslavio četvrti rođendan. Pod sloganom “Najmlađi za najmlađe“, đaci OŠ “Prota Mateja Nenadović“ iz Brankovine postaviće danas od 10 do 11 sati štand isped Gradske uprave, gde će prodavati novogodšnje čestitke u ukrase.

“ Prikupljeni novac đaci će uplatiti Centru za vantelesnu oplodnju. Ovo je skroman doprinos najmlađih sugrađana koji svojim gestom žele da podstaknu i druge na slične akcije, kako bi nam se povećao natalitet i u školama bilo sve više dece”, kažu organizatori ove akcije.

Ovu humanu akciju osnovci iz Brankovine sprovode već četvrtu godinu za redom, a cilj je da najmlađi pošalju poruku odraslima o važnosti ovakvih akcija kroz koje se pomaže rad Centra za vantelesnu oplodnju.

Centar za vantelesnu oplodnju valjevske bolnice slavi svoj četvrti rođendan. Za četiri godine, zahvaljujući najmlađem državnom Centru za VTO, rođene su 203 bebe “iz epruvete”. Iako imaju povećan obim posla, u valjevskom Centru za vantelesnu oplodnju ne postoji lista čekanja, a tristotu bebu očekuju u narednoj godini.

Jedan komentar na “Osnovci pomažu Centru za vantelesnu oplodnju

  1. Sve pohvale za ovu divnu decicu su ziva i zdrava.Zasto se slikaju sa decom politicari Gradonacelnik , direktorka Turisticke , savetnici i ostali ?Sram vas bilo pustite decu neka razvijau osecaj za pomoc a ne kao ovaj Gradonacelnik -ginekolog , on je dokazo koliko,,voli,, decu i jel ovo pritisak na sud da se kaze kako ovaj Ginekolog LAZOV voli decu .Srma vas bilo , ovo je zloupotreba dece i molim vas nemoj da brisete reci jer za svaku odgovaram.

    4

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *