četvrtak, 18. jula 2024.

Otvoren „Stop šop“ u Valjevu

Objavljeno: 19. maja 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na prostoru nekadašnjeg „Remonta“ danas je otvoren „Stop šop“, prvi ritejl park u Valjevu. Za sada, u „Stop šopu“, koji će imati 20 maloprodajnih objekata, radi samo pet lokala, dok će ostali svoje radnji otvoriti narednih dana i meseci. Kako saznajemo, svečano otvaranje „Stop šopa“ će biti tek 25. avgusta i do tada će svi lokali biti popunjeni, a najavljeno je da će koncert tog dana održati Željko Joksimović.

U „Stop šopu“ danas su otvorene samo prodavnice sportske opreme, opreme za mobilne telefona, dečje obuće, Top šop i kafić. Do kraja avgusta u preostalih 15 lokala biće otvorene radnje u kojima će se, mahom, prodavati garderoba, obuća i sportska oprema, a u Valjevo će do 25. avgusta stići i nemački brend „DM“.

 

Austrijska kompanija „Immofinanz“ izgradila je  „Stop- šop“ u Valjevu i to im je treći objekat te vrste u Srbiji. „Stop šop“ u Valjevu ima oko 6.100 kvadrata  prodajnog prostora i 170 parking mesta. U „Stop šopu“, prema ranijim najavama, do svečanog otvaranja, posao bi trebalo da dobije 90 ljudi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *