četvrtak, 13. juna 2024.

Šta je valjevski: Organizovana grupa osvetljava stvari po gradu, mostovi na Kolubari prve žrtve!

Objavljeno: 20. maja 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Kako nam javljaju naši reporteri u našem gradu se pojavila organizovana grupa ljudi koja osvetljava stvari!  Prva žrva ove grupe su bili mostovi na Kolubari koji su osvetljeni prošle večeri. Ceo posao je obavljan za nekoliko sati, što ukazuje na to da je grupa dobro pripremljena za ovaj posao. Šljašteća svetla terorišu sve koji se nađu u njihovoj blizini, a građanima se preporučuje da narednih večeri zaobilaze mostove.

Stručnjak za bezbednost, Horejšio Kejn, izjavio je za naš portal da je jako teško neutralisati ovakve organizvane grupe i sprečiti njihova nedela u budućnosti. Kejn poručuje građanima da budu na oprezu jer je moguće da njihove kuće, automobili, saksije sa cvećem budu sledeće žrtve!

 

O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 6.000 pratilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *