subota, 20. aprila 2024.

Ovog vikenda filmske projekcije

Objavljeno: 1. septembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Posle letnje pauze u Centru za kulturu ovog vikenda ponovo startuju filmske projekcije. U subotu i nedelju, 2. i 3. septembra biće prikazana po dva filma, jedan dečji i jedan horor-triler. U subotu i nedelju od 18 časova prikazuje se film „Tvrd orah  2“.

Veverica Surly se vraća u novom nastavku vrhunske animacije Tvrd orah iz 2014. godine i ove godine će avantura biti još luđa i tvrđa! Veverica Surly i njegovi prijatelji Buddy, Andie i Precious otkriju kako gradonačelnik Oaktona želi da sagradi divovski, zabavni park na njihovom staništu. Kako bi sprečili gradonačelnika da uništi park, koji je ujedno i njihov dom, moraće se udružiti s ostatkom životinja iz parka.

Od 20 časova 2. i 3. septembra je projekcija filma „Anabel 2“. Prethodnik već kultnog horora Anabel iz 2014. godine koji je terao strah u kosti i zaradio gotovo $257 miliona na svetskim blagajnama! Nekoliko godina nakon tragične smrti njihove devojčice, majstor za lutke i njegova supruga dočekuju časnu sestru i nekoliko devojčica iz zatvorenog doma za decu. Opsednuta lutka koju je otac napravio Anabel okomila se na malenu Janice…

Filmovi se prikazuju u 3D projekciji, a cena ulaznice je 250 dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *