subota, 20. aprila 2024.

Pljačkao apoteke i pekare

Objavljeno: 29. septembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska policija uhapsila je muškarca koji se sumnjiči da je na području Valjeva, u kratkom vremenskom periodu, izvršio tri razbojništva i četiri teške krađe. Kako se navodi u policijskom saopštenju, uhapšen je D.J. ( 36) iz Valjeva i njemu je određen pritvor do 30 dana. Osumnjičeni se tereti da je tokom avgusta i septembra izvršio tri razbojništva, a na „udaru“ su bile dve apoteke i jedna pekara.“ On je u te objekte ulazio sa rukom u džepu, kako bi ostavio utisak da je naoružan  i od radnica je tražio da mu predaju pazar. Radnice su bile uplašene, jer su mislile da ima pištolj i predale su mu sav novac“, navode naši izvori.

Uhapšeni muškarac se sumnjiči da je tokom avgusta i septembra provaljivao u trgovinske objekte iz kojih je krao raznu robu, konditorske i prehrambene proizvode. Materijalna šteta pričinjena na ovaj način se procenjuje na oko 750.000 dinara. D.J. je nakon hapšenja priveden osnovnom tužiocu u Valjevu i određen mu je pritvor do 30 dana.

 

 

Jedan komentar na “Pljačkao apoteke i pekare

  1. Sram ga bilo, da je lepo kulturno pljačkao kao Tajkuni recimo uzimao kredite i nije ih vraćao bio bi zaslužan gradjani sa velikom penzijom i hacijendom na Povlenu

    7

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *