ponedeljak, 20. maja 2024.

Postavljanje senzora za brojanje parking mesta

Objavljeno: 1. juna 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Grad Valjevo, u saradnji sa JKP „Vidrak“, počinje sa postavljanjem senzora za praćenje slobodnih parking mesta na parkinzima u centru grada, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako je navedeno, ovo je prva faza u regulisanju parkiranja u centru grada, nakon koje će uslediti postavljanje uređaja za obaveštavanje i aktiviranje aplikacije za mobilne telefone, preko kojih će građani biti obaveštavani o slobodnim parking mestima u centru grada.

Radovi na postavljanju senzora će trajati danas i sutra (1. i 2. juna) od 6 do 21 čas, uz asistenciju saobraćajne i komunalne policije.

„Mole se građani da u naredna dva dana ne parkiraju svoja vozila na lokacijama na kojima će se postavljati parking senzori“, navodi se u saopštenju.

Danas će senzori biti postavljani na parkingu iza RFZO, gde ima 83 mesta i u Karađorđevoj ulici od raskrsnice Ulice Vojvode Mišića do Sinđelićeve, gde ima 33 parking mesta.

U četvrtak, 2. juna, će biti postavljani senzori na parkingu kod NIS-ove pumpe u Tešnjaru, gde je ima 55 parking mesta, zatim u Čika Ljubinoj ulici kod Narodnog muzeja, gde je na raspolaganju 19 parking mesta i u Vuka Karadžića od Železničke ulice do Valjevske gimnazije, gde ima samo pet mesta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *