četvrtak, 18. jula 2024.

Prijem za učesnike Balkanijade u odbojci

Objavljeno: 10. avgusta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović je u Gradskoj kući primio predstavnike kadetskih reprezentacija Balkanskog prvenstva u odbojci, koje se ovih dana održava u gradu na Kolubari.

Gradonačelnik je pozdravio odbojkaše iz Bosne i Herecegovine, Crne Gore, Turske, Rumunije, Albanije, Moldavije i iz Srbije i poželeo im prijatan boravak u Valjevu i uspešno takmičenje. Izrazio je zadovoljstvo što se baš ovo Balkansko prvenstvo u odbojci odvija u Valjevu, koji je značajan grad u Srbiji, centar je Zapadne Srbije i ima veliku i dugu sportsku tradiciju.

Gradonačelnik je goste upoznao sa stanjem sporta u našem gradu u kome rade sportski klubovi koji se takmiče u najvišim domaćim i regionalnim ligama.
Predsednik Odbojkaškog saveza Valjeva Zoran Obrenović se zahvalio gradu Valjevu i gradonačelniku što su prepoznali značaj ove manifestacije, jer bez njihove podrške, ovog prvenstva u Valjevu ne bi ni bilo.
Predstavnici svih sedam reprezentacija koliko ih učestvuje u ovom takmičenju su izrazili zadovoljstvo smeštajem, uslovima i gostoprimstvom koje su dobili u ovom gradu. Valjevo je na goste ostavilo lep utisak, naročito što se u vreme trajanja Balkanijade, odvijaju i „Tešnjarske večeri“.
Cilj organizatora ovog takmičenja je da se nakon uspešno sprovedene Balkanijade, Valjevo kandiduje i za neko veće međunarodno takmičenje, ne samo u odbojci, nego i u ostalim sportovima.

Grad Valjevo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *