utorak, 25. juna 2024.

Prikupljanje potpisa koalicije MORAMO

Objavljeno: 9. marta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Udruženje građana Lokalni front Valjevo i koalicija MORAMO prikupljaju potpise građana za kandidaturu  prof. dr Biljane Stojković na predsedničkim izborima.

Valjevke i Valjevci svoj potpis za buduću predsednicu Srbije mogu dati u prostorijama Lokalnog fronta Valjevo u Ulici dr Pantića broj 37, svakog dana, od 14 do 20 časova, zaključno sa petkom 11. martom, saopštio je Lokalni front Valjeva.

„Dragi sugrađani, podržite nova i stručna lica u politici. Podržite ženu, jer žene ne samo da imaju pravo glasa nego imaju pravo i da ih žene predstavljaju u institucijama sistema! Glas za Biljanu Stojković je glas ZA! Moramo zajedno, moramo drugačije”, navodi se u saopštenju za javnost Lokalnog fronta.

Biljana Stojković je rođena 1972. godine u Beogradu. Završila je Zemunsku gimnaziju, a diplomirala i magistrirala na Biološkom fakultetu u Beogradu. Doktorirala je na Biološkom fakultetu, na kojem je redovna profesorka na Katedri za genetiku i evoluciju. Autorka je brojnih publikacija u međunarodnim časopisima iz oblasti evolucione biologije, kojoj je posvetila i dve knjige. Biljana Stojković je izabrana i za članicu Saveta evropskog društva za evolucionu biologiju. Radi se i o građanki koja godinama aktivno učestvuje na časnoj i ispravnoj strani u društveno-političkom životu naše sumorne stvarnosti.

IZBORI 2022.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *