četvrtak, 18. jula 2024.

SNS: Valjevo je decenijama čekalo na izgradnju novih fabrika

Objavljeno: 9. marta 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu oglasio se saopštenjem za javnost u kome se zahvaljuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na bezuslovnoj podršci, trudu i ličnom zalaganju, kao i napornom radu da u Valjevu bude otvoren pogon renomirane nemačke kompanije “Bizerba”.

„Grad Valjevo je na ovakvu investiciju čekao više decenija i to je siguran put ka daljem ekonomskom rastu i celokupnom razvoju ne samo našeg grada, već celog Kolubarskog okruga. Reč je o velikoj investiciji vrednoj 30 miliona evra, koja će obezbediti 400 novih radnih mesta sa platama znatno većim od prosečne“, navodi se u saopštenju za javnost SNS.

Uz novi pogon nemačke kompanije koji će biti otvoren u Valjevu sledeće godine, brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac, deonice duge 18,3 kilometara čija je vrednost radova 158 miliona evra, a čija je izgradnja u punom jeku i koje će povezati naš grad sa auto-putem “Miloš Veliki”, Valjevo je na sigurnom putu opšteg napretka i razvoja, navodi SNS.

„Valjevo je decenijama čekalo na izgradnju novih fabrika, otvaranje novih radnih mesta, gasifikaciju i izgradnju kapitalne infrastrukture. Građane Valjeva u godinama koje dolaze, zahvaljujući novim investicijama, čeka sigurna budućnost. U Srbiji koju predvodi predsednik Republike Aleksandar Vučić i lider Srpske napredne stranke građani imaju stabilnost, ekonomski prosperitet, iz godine u godinu sve veće plate i penzije, bolji životni standard“, stoji u saopštenju za javnost valjevskih naprednjaka.

IZBORI 2022.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *