utorak, 28. maja 2024.

Radi zatvoreni bazen

Objavljeno: 12. oktobra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bazen u Petnici, foto: Valis
Bazen u Petnici, foto: Valis

VALJEVO- Zatvoreni bazen u Sportsko-rekreativnom centru “Petnica”  otvoren je za građane, a cena ulaznice je 250 dinara, kao i prethodne zimske sezone.  Zatvoreni bazen je radnim danima za građane otvoren od 16 do 19 časova, a vikendom od 10 do 13 časova, kao i od 16 do 19 časova.  Prepodnevni termini od 8 do 11 časova rezervisani su za sportiste, kao i večernji termini nakon 19 časova. Termini od 11 do 15 časova planirani su decu školskog uzrasta.

Upravni odbor „Valisa“, koji gazduje petničkim bazenima, će odlučiti o tome da li će i ove sezone tokom zimskog raspusta pravo na besplatno kupanje imati osnovci, srednjoškolci i studenti.

„Upravni odbor Valisa do početka zimskog raspusta doneće odluku, poput prošlogodišnje da deci, učenicima, osnovnih i srednjih škola, kao i studentima visokih škola i fakulteta do 30 godina starosti sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Kolubarskog okruga, omogući besplatno kupanje u ‘balonu’ ili da cena ulaznice bude simbolična do 50 dinara“, kaže direktor „Valisa“ Aleksandar Mijailović. Zatvoreni bazen će za građane biti otvoren do sredine maja sledeće godine.

U „Valisu“ kažu da im je letnja sezona, zbog lošeg vremena, bila ispod očekivane, jer je prodato samo 60.000 ulaznica, oko 10.000 manje od uobičajenog broja za letnji period.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *