utorak, 21. maja 2024.

Rampa podignuta, voz prolazi

Objavljeno: 22. septembra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Rampa na putnom prelazu na barskoj pruzi na Obilaznici, jednoj od najprometnijih saobraćajnica u valjevskom kraju, ponovo je u kvaru! Snimci koje je neko od putnika napravio iz brzog voza Bar-Beograd potvrđuju da je taj voz na Obilaznici prošao preko putnog prelaza, a da se u tom trenutku rampa nije spustila. Veća tragedija je izbegnuta zahvljajujući prisebnosti vozača „pežoa“, koji je uspeo da se u poslednji čas zaustavi na metar od pruge.

Iako smo od direktora “Medija centra” Železnica Srbije Nenada Stanisavljevića dobili obećanje da će proveriti zbog čega je došlo do problema sa rampom i kada će taj putni prelaz biti ponovo bezbedena za vozače, odgovore još uvek nismo dobili.

Ovo nije prvi put da se rampa na ovoj frekventnoj saoobraćajnici pokvari. Poslednji put rampa je bila u kvaru nakon prošlogodišnjih majskih poplava, ali nije ugrožavala bezbednost velikog broja vozača koji su automobila svakodnevno prelazili prugu Beograd-Bar na Obilaznici, jer vozovi zbog oštećenja pruge nisu saobraćali nekoliko meseci. Pre nekoliko godina na tom mestu je poginuo jedan valjevski taksista, na koga je naleteo voz, dok je prelazio barsku prugu u trenutku kada je rampa bila podignuta.

Jedan komentar na “Rampa podignuta, voz prolazi

  1. Gospodo novinari i svi sugrađani, kao i vozač pežoa, morate znati da treba ispred znaka „STOP“ da se zaustavite i pređete preko pruge, samo, ako situacija dozvoljava.

    Nemojte pisati gluposti. Pa „rampa“ da nije u kvarun ne bi bila ni podignuta.

    Neće valjda voz da stoji i čeka dok automobili ne prođu pored „STOP“?

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *