ponedeljak, 22. jula 2024.

Razbijen izlog na lokalu poverenika PSG

Objavljeno: 25. septembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nepoznati počinilac pretprošle noći razbio je izlog na ugostiteljskom objektu Zorana Rafailovića, koji je poverenik Pokreta slobodnih građana (PSG) u Valjevu. Kako saznajemo, na ugostiteljskom objektu je polupano staklo, a sve su zabeležile sigurnosne kamere, koje se nalaze na objektu. Vlasnik kafea “Zolf” Zoran Rafailović pretpostavlja da je reč o incidentu koji je politički motivisan, jer se se, kako je naveo, u bašti ovog ugostiteljskog objekta nalazili flajeri sa fotografijama Sergeja Trifunovica i PSG. Kako saznajemo, policijski službenici rade na identifikaciji izvršioca, a o događaju je obavešteno i tužilaštvo.

Saopštenjem za javnost, nakon ovog događaja, oglasio se Pokret slobodnih građana, koji smatra da se radi o „nastavku procesa zastrašivanja opozicionih snaga u Valjevu“.

„Kako se radi o poznatom dugogodišnjem valjevskom ugostitelju, koji nema ličnih neprijatelja koji bi mu naneli ovakvu štetu, a i ranije je u svom gradu imao problema zbog svog opozicionog angažovanja, jasno je da se radi o nastavku procesa zastrašivanja opozicionih snaga u Valjevu na svaki način, pa ako treba i upotrebom noćnih jurišnika iz redova vladajuće koalicije“, saopštio je PSG.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *