utorak, 25. juna 2024.

Repertoar Bioskopa 85 do 4. jula

Objavljeno: 27. juna 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Repertoaru Bioskopa 85 od sutra do 4. jula su tri filma. Prikazivaće se animirani porodični film „Neviđeni 2“. Naši neviđeno sjajni junaci pokušavaju da vode miran i “normalan” porodični život. Što je gotovo nemoguće kada poseduju takve moći. Njihova misija će uskoro izaći na videlo: stigao je novi zločinac koji preti sve da uništi. Prvi deo animirane priče o avanturama ove nesvakidašnje porodice bio je 2004. godine. Taj film je zaradio više od 633 miliona dolara širom sveta. Reditelj Bred Bird režirao je i Neviđeni, kao i Oskarom nagrađeni animirani film Mućkalica.

Drugi film koji će biti pred valjevskom publikom je „Terminal“, priča o misterioznoj i zavodljivoj ženi Eni, koja vodi dvostruki život i upletena je u mračnu misiju dvojice plaćenih ubica. Nakon uloge u filmu „Ja, Tonja“, za koju je bila nominovana za Oskara, Margo Robi nas vodi kroz mračno londonsko podzemlje u neo-noar filmu „Terminal“. Margo je na sjajan način iznela ulogu psihotične žene, koja veoma podseća na Harli Kvin koju je glumila u filmu „Odred otpisanih“, odlučna, opasna i maskiranu igra grubu igru. U filmu dvojica plaćenih ubica odlučuju da prihvate veoma rizičnu misiju za račun anonimnog naručioca koji je spreman da ih bogato nagradi za njihov trud. U međuvremenu se susreću sa misterioznom damom koja će biti umešana u njihovu misiju više nego što su se nadali. Pored Margo Robi gledaćemo i Maksa Ajronsa, Dekstera Flečera, Majka Majersa i Sajmona Pega.

Na repertoaru valjevskog bioskopa je i filmsko ostvarenje „Klub zadovoljnih žena“. Slavne Oskarovke Džejn Fonda, Dajana Kiton, Kendis Bergen i Meri Stinburgen će nam u novoj urnebesno zabavnoj komediji pokazati kako život u trećoj životnoj dobi može biti itekako interesantan. Radnja filma je smeštena u Kaliforniju, a prati život četiri prijateljice čiji se životi promene nakon čitanja knjige „Pedeset nijansi – Siva”, u njihovom književnom klubu. Trilogija „Pedeset nijansi” inače nije vrsta literature koju ove uspešne i inteligentne dame imaju običaj da čitaju, međutim njihovi se životi drastično menjaju nakon što pročitaju slavni erotski roman.

Bioskop 85, repertoar od 28. juna do 4. jula

NEVIĐENI 2
Sinhronizovano 3D
28. i 29. jun u 17.30h
30. jun i 01. jul u 15.30h
03. i 04. jul u 17.30h

TERMINAL
28. i 29. jun u 20.00h
30. jun i 01. jul u 17.30h
03. i 04. jul u 20.00h

KLUB ZADOVOLJNIH ŽENA
30. jun i 01. jul u 20.00h
Centar za kulturu Valjevo
Prodaja karata na dan projekcije!
Bioskop 85 ne radi ponedeljkom!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *