subota, 20. aprila 2024.

Sajam privrede okuplja 173 izlagača

Objavljeno: 5. aprila 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
SPREG (arhiva), foto: Patak online
SPREG (arhiva), foto: Patak online

VALJEVO – Ovogodišnji SPREG, regionalni Sajam privrede, održava se od 6. do 8. aprila u „Omni centru“. Na 18. SPREG-u, ove godine okupiće se 173 zlagača iz oko 50 opština i gradova Srbije.

Na trodnevnoj sajamskoj manifestaciji, na oko 4.000 kvadrata i oko 90 štandova, biće najviše izlagača iz proizvodne delatnosti. Organizator SPREG-a je Agencija za marketing „Gati“.

“Više od 50 gradova i opština Srbije, organizovano, uz podršku lokalnih samouprava, turističkih organizacija i udruženja preduzetnika, imaće svoje štandove. Izlagači dolaze iz više gradova, među njima su Zrenjanin, Priboj, Odžaci, Bački Petrovac Ljig, Osečina, Mionica j Bogatić. Najviše je onih koji se bave proizvodnjom, dok su pojedini štandovi rezervisani za poljoprivrednike, koji će moći da na jednom mestu vide sve novosti vezane za ovu oblast. Dobar deo sajma zauzima Domaći trgovinski lanac (DTL), koji će ove godine dovesti brojne nacionalne proizvodjače“, rekao je izvršni direktor SPREG-a Jovan Grujić.

SPREG (arhiva), foto: Patak online

Ovogodišnji SPREG biće svečano otvoren sutra u 10 časova, a najavljeno je i to da će u petak biti održan tradicionalni prolećni Sajam zapošljavanja u organizaciji valjevske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Sajam će za posetioce u četvrtak i petak biti otvoren od 10 do 19 časova, a poslednjeg dana sajamske manifestacije od 10 do 15 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *