subota, 20. aprila 2024.

Sanirano klizište u Tabanoviću

Objavljeno: 9. oktobra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Radovi na sanaciji klizišta na lokalnom putu Tabanović – Donja Toplica su završeni. Novac je obezbedila Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima u okviru Programa otklanjanja posledica poplava 2016. godine, a vrednost radova na sanaciji klizišta u selu Tabanović je oko 20 miliona dinara. Predsednik opštine Mionica Boban Janković obišao je klizište nakon sanacije.

“Radovi su urađeni kvalitetno i očekujem da će meštani sela Tabanović i svi ovi koji koriste ovaj put biti zadovoljni, imajući u vidu da je sada normalizovan saobraćaj na ovoj deonici. U toku je sanacija još jednog klizišta na području naše opštine i to u selu Komanice, gde je klizište zahvatilo delove opštinskog puta u dužini od 85 metara i preti da ugrozi jedan stambeni objekat”, rekao je Janković.

Radovi na sanaciji klizišta u Tabanoviću koje je zahvatalo površinu od 20 ari počeli su u avgustu i završeni su u roku. Radovi su podrazumevali bušenje i betoniranje šipova, izgradnju temeljnih greda i betonskih potpornih zidova, kao i formiranje saobraćajnice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *