utorak, 23. jula 2024.

Šef iz fotelje, usred kružnog toka, nadgleda radnike

Objavljeno: 20. oktobra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Fotografije na kojoj jedan od rukovodilaca JKP „Vidrak“ sedi u fotelji usred kružnog toka u Valjevu i kako se pretpostavlja nadgleda radnike koji okopavaju zemlju osvanule su na društvenim mrežama!

Iako su mnogi pomislili da je u pitanju fotomontaža, nažalost, mnogi građani, su potvrdili da su autentične i bili su u šoku zbog prizora koji su videli juče na kružnom toku, na obilaznom putu za Užice.

„Poštovani ’gospodine’ direktore Vidraka, po meni je ovo psihičko iživljavanje nad radnicima. Dotični je doneo fotelju da prekrštenih nogu gleda radnike kako rade. Možda ovi ljudi nemaju školi, nemaju zanat u rukama, pa su tu gde jesu, ali svakako treba da imaju dostojanstvo. Za ovo treba da ide disciplinski postupak i da bude strogo kažnjen“,  napisao je u svojoj objavi jedan građanin, koji je u jednoj valjevskoj FB grupi objavio dve fotografije na kojima se vidi ovaj nesvakidašnji prizor.

Foto: Milan Matić, FB

Nakon što su na društvenim mrežama objavljene fotografije mnogobrojni građani su negodovali zbog ovakvog ponašanja zaposlenog u „Vidraku“.

„Kakav bi tek bio da je veliki šef“, „Ljudska glupost nema granicu“, „Da je normalan niko ga ne bi primetio, ovako je šampion primitivizma i bahatosti“, „Strašno, da je ovo pravi šef on ne bi sedeo nego bi pomogao radnici“, „Bezobrazluk, njega odmah treba smeniti“, „Kako je došao na radno mesto tako se i ponaša, nažalost, takvi dobijaju posao“, samo su neki od brojnih komentara revoltiranih građana.

Pokrenut disciplinski postupak

Kako saznajemo, čovek iz fotelje je D. G. i poslovođa je u JKP „Vidrak“. Na pitanje da li će reagovati povodom ovog slučaja direktorke tog komunalnog preduzeća Ksenija Badem je za Patak online rekla da je protiv zaposlenog danas pokrenut disciplinski postupak.

„Ovo skrnavljenje ugleda preduzeća i svih radnika koji su bili prisutni, a čine stub preduzeća, će biti najstrože kažnjeno. Upravo je pokrenut disciplinski postupak protiv zaposlenog“, navela je direktorka „Vidraka“.

Foto: Milan Matić /FB Valjevo original

4 komentara na “Šef iz fotelje, usred kružnog toka, nadgleda radnike

  1. Zalosno je ko je sve uvalio (cenzurisano) u drzavnu fotelju i kakvi strucnjaci vode nasa drzavna preduzeca.

    SRAMOTA ZA DRZAVU, ZA GRAD !

    5

    3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *