subota, 20. jula 2024.

Šestak pesnicom udario vršnjaka

Objavljeno: 11. aprila 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB- Učenik šestog razreda ubske OŠ „Milan Munjas“ iz Crvene Jabuke završio je u Kliničkom centru u Beogradu, sa teškim povredama vilice, koje mu je naneo vršnjak, učenik drugog odeljenja VI razreda iste škole. Ovaj dečak je četvrta „žrtva“ ovog problematičnog deteta, koji je naneo povrede još trojici đaka te ubske škole. Kako saznajemo, incident se dogodio na velikom odmoru, kada su šestaci, otišli po doručak do obližnjeg kioska.

„Moj sin je drugo dete koje je završilo u bolnici zbog istog dečaka. Ispričao mi je da ga je taj šestak provocirao dok su sedeli u parku blizu škole i doručkovali. Pošto nije hteo da se svađa sa njim, krenuo je ka školi. U jednom momentu ga je taj dečak pozvao i on se okrenuo. Tada ga je udario pesnicom i slomio mu vilicu. Mom detetu su konstatovane teške povrede i nakon zbrinjavanj u valjevskoj bolnici, prebačen je u Beograd, gde mu je operisana vilica- ispričala je majka povređenog dečaka Mira Tanasijević.

Kako saznajemo, policija je, u prosustvu roditelja, saslušala učenika, koji je on negirao da je namerno udario vršnjaka, već je tvrdio da su se posvađali oko korišćenja tobogana u parku pored škole, kao i da ga je udario u samoodbrani. Direktorka ubske škole Živana Baratović kaže da su oni preduzeli sve neohodne mere i da je protiv dečaka pokrenut disciplinski postupak.

Kako saznajemo, u policiji su podnete ranije tru prijave protiv ovog dečaka zbog vršnjačkog nasilja u poslednjih godinu i po dana. Dva puta je istog dečaka udario nogom, dok je jednom učeniku polomio prst.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *