petak, 24. maja 2024.

SNS: Predsedniče, Srbija je uz Tebe!

Objavljeno: 23. januara 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: SNS Valjevo
Foto: SNS Valjevo

VALJEVO- Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo saopštio je da pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u rešavanju teške situacije na Kosovu i Metohiji u svetlu jačanja pritisaka na Srbiju da se odrekne dela svoje teritorije u korist lažne države Kosovo.

„Srbija ima dva strateška cilja, koja zastupa i u svetu brani predsednik Vučić – očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije i nastavak ekonomskog razvoja. Interes Srbije je da nastavi putem kojim je krenula, bez obzira na međunarodne pritiske. Sada su nam više od svega potrebne mudra i odlučna politika predsednika Vučića s kojom je postigao velike rezultate u odbrani Kosova i Metohije, i za koju je dobio većinsku podršku građana Srbije na predsedničkim izborima 2022.godine“, navodi se u saopštenju valjevskih naprednjaka.

Gradski odbor Srpske napredne stranke je saopštio da veruje da predsednik Vučić radi sve što je u njegovoj moći u interesu naše zemlje i da Srbija može i ovaj put, s njim na čelu, da bezbedno prebrodi sve teškoće, koje su pred svima nama.

„Za to nam je potrebno državno i političko jedinstvo. Ovo je trenutak kada bi svi trebalo da zbijemo redove i pružimo punu podršku državnom rukovodstvu. Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo poručuje: Predsedniče, Srbija je uz Tebe! Predaja nikada nije i nikada ne može biti opcija“, saopštio je valjevski odbor SNS-a.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *