sreda, 19. juna 2024.

Socijalisti treći predali izbornu listu

Objavljeno: 16. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Treća partija koja je predala listu kandidata za odbornike je Socijalistička partija Srbije. Ova partija na izbore izlazi u kioaliciji sa Jedinstvenom Srbijom, SNP, Novosrbijancima i Komunističkom partijom. Nosilac liste i kandidat za gradonačelnika je Dragan Jeremić, dok je aktuelni gradonačelnik Stanko Terzić četvrti na listi. Među odborničkim kandidatima je oko 15 nestranačkih ličnosti, među kojima je trener „Metalca“ Vladimir Đokić, kao i dr Saša Žunjić.

„ SPS nema kvote na listi. Imamo dva kandidatat iz JS, jednog iz SNP i tri iz Udruženja Novosrbijanci. Poštovali smo gradjani i rukovodili se idejom da svaki kraj mora imati svog kandidata na odborničkoj listi. Što se tiče moje kandidature za gradonačelnika mi se nikada  nismo krili iza stranačkih funkcionera, mi idemo sa našom listom i našim ljudima. Zato imamo mnogo nestranačkih ličnosti i idemo na to da dobijemo izbore sa ljudima“, rekao je Jeremić.

Drugi na listi je Djordje Milićević, a potom slede Mila Grujičić, Stanko Terzić, Bora Radojičić, Milena Dosković, Djordje Pavlović, dr Saša Žunjić, Sandra Gavrilović, a na 10. mestu je Vladimir Djokić.

Jedan komentar na “Socijalisti treći predali izbornu listu

  1. Ovo im je čist promašaj. Kažu da su Mija Marković, Nidža Minić i dr Bane Jovanović odustali od kandidatura jer neće sa nekima da budu na listi. Te neke kao što su Aleksandra Draganova Popović (JS) neće glasati niko ni iz kuće (ona je i dalje član mesnog odbora SNS u Kolubari II) a takvi zauzimaju mesto ljudima koji zaista nešto vrede i mogu da rade na terenu. Strašno.

    4

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *