subota, 2. decembra 2023.

SPREG se održava poslednja tri dana marta

Objavljeno: 15. marta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Ovogodišnji SPREG, regionalni Sajam privrede, održava se 29, 30. i 31. marta u „Omni centru“. Organizator SPREG-a, koji je ove godine 15-ti jubilarni, je Agencija za marketing „Gatti“.

Kako se očekuje, ove godine u „Omni centru“ će se predstaviti preduzeća i firme iz oko 60 gradova i opština, odnosno, očekuje se učešće više od 200 sajamskih izlagača. Više od 75 odsto njih, kako ističu u Agenciji „Gatti“, dolazi iz neposrednog proizvođačkog sektora, što je jedna od specifičnosti ovog sajma prethodnih 14 godina.

Četiri segmenta, kako je najavljeno, odlikovaće ovogodišnji SPREG. To je najpre prezentacija svega što je potrebno za optimizovanu poljoprivrednu proizvodnju, od mehanizacije, preko đubriva, do semena. Sledeći segment sajma biće posvećen industrijskom sektoru i novim tehnologijama, a sledeći spajanju privrednika i njihovih proizvoda, uz saradnju sa bankama i osiguravajućim društvima.

Najzad, poseban a već tradicionalni segmen je „Domaća priča“, sajamski nastup preduzeća iz Domaćeg trgovačkog lanca DTL u posebnoj sali „Omni centra“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *