subota, 20. aprila 2024.

SPS predao listu, Milanović kandidat za gradonačelnika

Objavljeno: 10. marta 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Drugu listu za predstojeće lokalne izbore u Valjevu 26. aprila predao je Gradski odbor SPS, sa svojim koalicionim partnerima iz JS. Prvi na listi SPS-JS za Valjevo i kandidat za gradonačelnika je Đorđe Milanović (35), aktuelni direktor JKP “Vodovod”.

Kako je navedeno u saopštenju socijalista, Milanović je predao listu u pratnji velikog broja novih mladih lica, kandidata za odbornike, i Darka Kostića, kandidata za poslanika u Narodnoj skupštini.

“Socijalistička partija Srbije u Valjevu na lokalne izbore pred građane izlazi sa novim timom mladih, a već dokazanih, kvalitetnih ljudi, koji u svojim karijerama beleže ozbiljne rezultate. Obavljajući odgovorne funkcije pokazali smo da umemo da čujemo i saslušamo naše sugrađane i da rešavamo njihove probleme. Na našoj listi su isključivo oni koji su spremni da se bore za interese svake Valjevke i svakog Valjevca”, rekao je Milanović tom prilikom.

Đorđe Milanović rođen je 1984. godine u Valjevu. Inženjer je mašinstva i master ekonomista. Od 2016. godine je direktor JKP “Vodovod”.                                                 *IZBORI 2020*

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *