petak, 24. maja 2024.

Šta je valjevski: Poznati avanturista prepešačio celu Ulicu Jakova Nenadovića

Objavljeno: 28. februara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nova humoreska Marka Lazića! Poznati avaturista Ber Grils se tokom vikenda otisnuo na avanturu života- pred njim je bila „mitska“ ulica Jakova Nenadovića, ulica bez kraja! Ber je na ovaj put pošao u pratnji ekipe TV kanala „Discovery“ čiji će gledaoci biti u prilici da narednih meseci pogledaju kako je izgledala ova neverovatna avantura.

Berova avantura je počela prošlog petka kada se sa ekipom našao kod restorana „Tri lipe“ i krenuo u nepoznato. Ekipa nije znala šta je čeka pa su sa sobom poneli sve i svašta- od sedmodnevnih zaliha hrane pa do kompleta za hitnu pomoć. Ekspedicija je trebalo da traje četiri dana,  ali je ekipa uspela da nadmaši svoje planove pa su do cilja došli za tri dana. Danju bi ekipa prolazila kroz strme uspone i prostrane ravnice, uživajući u zadivljujućim pejzažima i razgovarajući sa lokalnim stanovništvom, kako sa starijim zemljoradnicima, tako i sa moćnim poslovnim ljudima. Noću bi Ber spavao u poljima ili u domovima gostoljubivih stranaca, koji su mu nudili svoju hranu, gostoprimstvo, mudre savete i priče iz skorije prošlosti ulice.

U izjavi za naš radio, nakon više nego uspešne ekspedicije, Ber je istakao da se nada kako će emisija koja će biti emitovana na „Discovery“ kanalu privući veliki broj avanturista poput njega koji su željni izazova, a Ulica Jakova Nenadovića to svakako jeste.

 O AUTORU

Marko Lazić je rođen, odrastao i živi u Valjevu i nema nameru da ga napušta. Završio je Gimnaziju, studira ekonomiju. Piše da nasmeje, uglavnom bezuspešno. Publiku je uspešno podelio na dva tabora- one kojima su njegovi tekstovi glupi i one kojima su njegovi tekstovi bez veze. Autor je FB stranice “Šta je valjevski”, koja ima preko 6.000 pratilaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *