subota, 20. jula 2024.

Tuča na košarkaškoj utakmici

Objavljeno: 20. novembra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Utakmica, foto: Patak online
Utakmica, foto: Patak online

VALJEVO- Nesvakidašnja tuča dogodila se sinoć u valjevskoj Hali sportova u toku utakmice između kadeta košarkaških klubova „Metalca“ i „Radničkog“.

Kako saznajemo, do incidenta je došlo u poslednjem minutu prve četvrtine košarkaške utakmice, kada je petnaestogodišnji košarkaš „Radničkog“ udario pesnicom u glavu petnaestogodišnjeg košarkaša „Metalca“.

Nakon toga došlo je do tuče između trenera obe košarkaške ekipe Aleksandra Icića (51) i Vladimira Panića (41).

Na teren su potom ušli i roditelji košarkaša, koji su bili na tribina, a nakon toga je utakmica prekinuta.

Kako saznajemo, petnaestogodišnji dečak koga je vršnjak udario pesnicom u glavu je zadobio lakše telesne povrede, dok treneri dva kluba nisu imali vidljive povrede.

Tužilaštvo će se o ovoj nesvakidašnjoj tuči izjasniti nakon uvida u video nadzor i nakon toga sledi kvalifikacija ovog događaja.

Jedan komentar na “Tuča na košarkaškoj utakmici

  1. Da vidimo dali će tužilaštvo da radi.xaxaxaxaxaxa obojicu ih teba kazniti i zabraniti da se bavie sportom.Panic je vec osudjivan za tuce na utakmicama.Tuko sudiju tako treba pa sad trenera I decu.udaljiti iz sportskog zivota valjeva.Ako ste ludi ljudi da volite decu da treniraju kod ovakvih olosa od ljudi.Treneri Ne smeju da budu.Fiba,kss dozivotna zabrana.

    0

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *