utorak, 28. maja 2024.

Tuča između radnika obezbeđenja i svatova

Objavljeno: 6. septembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Mionica, foto: Opština Mionica
Mionica, foto: Opština Mionica

MIONICA- U tuči između radnika obezbeđenja sa mladoženjom, njegovim ocem i još nekoliko svatova povređeno je sedam osoba! To je epilog nesvakidašnje tuče koja se dogodila proteklog vikenda u jednoj sali za svadbe u Mionici, saznaje portal Patak online.

Svadbeno veselje je „krenulo po zlu“ nakon što je gost na svadbi Goran K. razbio čašu i popeo se na stolicu. Nakon toga je reagovalo obezbeđenje, koje je angažovao vlasnik restorana. Oni su  mladića odveli do toaleta, gde su mu, po njegovim tvrdnjama, udarili dva šamara, a isto je prošao i njegov prijatelj Duško B., koji je pokušao da ga zaštiti.

„Vrlo brzo nakon toga došlo je do opšte tuče. Čim se u sali pročulo da su napadnuti pojedini gosti na svadbi, više svatova, ali i mladoženja Marko D. i njegov otac Dragan, došli su do hola svečane sale ispred toaleta i tada je počelo koškanje sa radnicima obezbeđenja, a nakon toga su razmenjivali udarce pesnicama u glavu. Na kraju, radnici obezbeđenja su pobegli iz sale za svadbu“, navode naši izvori.

Kako saznaje Patak online, u ovoj nesvakidašnjoj tuči teške povrede je zadobio gost na svadbi Dragoljub P., koji je zadržan na lečenju u valjevskoj bolnici, dok su lakše povređeni mladoženja, njegov otac, dva gosta na svadbi i dva radnika obezbeđenja.

Sprovodi se istraga o ovoj nesvakidašnjoj tuči.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *