subota, 20. aprila 2024.

Turistička organizacija snima film, a za Divčibare ne mari

Objavljeno: 21. januara 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Za rad Turističke organizacije u ovog godini iz gradske kase biće izdvojeno 9,4  miliona dinara. Skoro 80.000 evra se godišnje izdvaja za Turističku organizaciju, a rezultati rada nisu preterano vidljivi. Ta organizacija skoro da nema nikakvu aktivnost na Divčibarama, u vodećem turističkom centru valjevskog kraja, gde već neko vreme ne radi njihova kancelarija, tako da ove zime, kada su Divčibare bile krcate, gosti nisu imali gde da dobiju potrebne informacije, pa su se snalazili na razne načine. Direktorka Turističke organizacije Dragica Čanković, po svemu sudeći, ni u ovoj godini nema nameru da se bavi Divčibarama, a najavljuje da će novac iz gradske kase, pored plata i troškova rada, biti potrošen na snimanje promo filmova i štampanje publikacija.

„ Ove godine planiramo da uradimo publikaciju o Tešnjaru, Valjevu i spomeničkim vrednostima grada. Pored toga, planiramo da snimimo film o turističkim vrednostima Valjeva i okoline. Ono što je problem Turističke organizacije je info pult na Divčibarama u 2015. je otvaranje info-centra na Divčibarama. Što se tiče prostora, to ne bi bio problem, ali je problem oko zapošljavanja, jer za to moramo na angažujemo nekoga“, rekla je direktorka Turističke organizacije.

Iako info-centar već neko vreme ne radi na Divčibarama na sajtu Turističke organizacije Valjeva još uvek stoji adresa info-centra i kontakt telefon na Divčibarama, što sigurno zbunjuje potencijalne goste Divčibara, kojima se, očigledno, niko ne može javiti na kontakt telefon koji je ostavljen na sajtu Turističke organizacije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *