subota, 20. jula 2024.

Za Metalac 14 miliona dinara

Objavljeno: 21. januara 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U ovoj godini za sportske klubove u Valjevu iz gradske kase je obezbeđeno 47,5 miliona dinara. Najviše novca iz gradskog budžeta će dobiti KK „Metalac“, koji se takmiči u ABA ligi i biće učesnik Super lige Srbije, dok je na drugom mestu  FK „Budućnost-Krušik“, koji nastupa u Srpskoj ligi-Zapad, što je treći rang takmičenja. Za valjevske košarkaše, zbog čijih utakmica je valjevska hala sportova ponovo ispunjena do poslednjeg mesta, iz gradskog budžeta je obezbeđeno 14 miliona dinara, milion dinara više nego prošle godine, dok će FK „ Budućnost-Krušik“ ove godine dobiti 7,7 miliona dinara.

Predsednik gradske Komisije za sport Marko Živanović kaže za Patak da će skoro svi valjevski klubovi dobiti isto novca kao i lane, a izuzetak je „Metalac“, kome su povećana sredstva zbog takmičenja u ABA ligi.

Novac iz gradske kase dobiće 28 valjevskih klubova. Odbojkaši  kluba „VA 014“  dobili su 2,3 miliona dinara, Ženski odbojkaški klub „Valjevo“ dobiće 2,2 miliona dinara, a FK „Radnički“ dva miliona dinara.

Jedan komentar na “Za Metalac 14 miliona dinara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *