nedelja, 21. jula 2024.

U Kozličiću urađeno tri kilometra asfaltnog puta

Objavljeno: 21. novembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevsko selo Kozličić je u ovoj godini dobilo preko tri kilometra asfaltnog puta, a radovi su koštali oko pet miliona dinara. Meštanin tog sela Predrag Avramović kaže da su žitelji dugo čekali na asfalt u Kozličiću.

„Posle nekih 40 godina apela svih nas, kada Kozličić niko nije poznavao do dolaska ove gradske vlasti i kada su nas svi obilazili, konačno smo dočekali asfalt i u našem selu. Dece u ovom delu ima dosta, tako da je put od interesa i što se tiče poljoprivrede i svega ostalog. Želim gradskom i republičkom rukovodstvu da nastavi da radi ovako, ali da se radi tamo gde ima života, gde ima domaćih životinja, jer nam one daju život“, rekao je Avramović.

Poslednja deonica koja je urađena od ukupno tri kimometara asfalta je dužine od 850 metara, a izvođač je Preduzeće za puteve „Valjevo“.

„U ovom delu ima 30 kuća, oko 100 ljudi živi na ovoj deonici, od toga dvadesetak dece koja uglavnom idu u školu i obdanište. Važno je da radimo tamo gde ima ljudi, gde ima mladog sveta i tamo gde ima života. Kad na kraju sve budemo sabrali biće to preko 50-60 kilometara puta koje smo zajedno uradili sa JP ’Putevi Srbije’ i Republikom“, rekao je gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović.

Inače, iz gradske kase je, rebalansom budžeta, obezbeđeno dodatnih 30 miliona dinara za investiciono održavanje seoskih i makadamskih puteva.

Foto: Grad Valjevo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *