petak, 12. aprila 2024.

U okrugu još tri žrtve Kovid-19

Objavljeno: 6. novembra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Od posledica Kovid-19, kako pokazuju poslednji podaci Zavoda za javno zdravlje, umrle su još tri osobe sa područja Kolubarskog okruga, dvoje Valjevaca i jedna osoba iz Uba, čime je broj preminulih od početka epidemije ukupno 62 u okrugu, a u Valjevu 37.

Novoregistrovanih pozitivnih na korona virus je 54 u našem gradu, dok je u ostalim opštinama Kolubarskog okruga još 27, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje. Najviše novozaraženih je u Ljigu – 9, u Lajkovcu ihe je 6, a po četvoro u Ubu, Osečini i Mionici.

Kako je saopštilo Ministarstvo prosvete, Valjevo je na drugom mestu u Srbiji po broju zaposlenih u osnovnim i srednjim školama koji su inficirani, a u vrhu je i po broju zaraženih đaka.

“U osnovnim i srednjim školama u Beogradu su od koronavirusa obolela 32 učenika, što je 68,1 posto svih obolelih učenika u Srbiji. Pored Beograda, zaraženih ima u školama u Valjevu, Zaječaru, Kragujevcu, Kraljevu, Novom Sadu, Čačku. Što se tiče zaposlenih u školama, najviše zaraženih je u Beogradu – 14, što je 41 posto, a Valjevo je drugo sa devetoro zaposlenih u osnovnim i srednjim školama koji su zaraženi koronavirusom, što je 26,5 posto”, rekao je Branko Ružić, ministar prosvete u Vladi Srbije.

Jedan komentar na “U okrugu još tri žrtve Kovid-19

  1. Mislim da je jako bitno kakav nam je imunitet, moji ukucani i ja redovno vec neko vreme, pijemo ganoderma lucidum suplement medicinske gljive, koja je izuzetna u jacanju imuniteta, otklanja stres i poboljsava san. Moji roditelji, iako su u poznim godinama, osecaju se odlicno.

    10

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *